Thông tin tài liệu


Nhan đề : Poultry Nutrition
Người chỉnh sửa:: Vincenzo Tufarelli
Từ khoá : Dinh dưỡng gia cầm; Hệ vi sinh vật
Năm xuất bản : 2020
Nhà xuất bản : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute
Tóm tắt : The aim of this Special Issue is to publish high quality papers concerning poultry nutrition and the interrelations between nutrition, metabolism, microbiota and the health of poultry. Therefore, I invite submissions of recent findings, as original research or reviews, on poultry nutrition, including, but not limited to, the following areas: the effect of feeding on poultry meat end egg quality; nutrient requirements of poultry; the use of functional feed additives to improve gut health and immune status; microbiota; nutraceuticals; soybean meal replacers as alternative sources of protein for poultry; the effects of feeding poultry on environmental impacts; the use of feed/food by-products in poultry diet; and feed technology.
Mô tả: Sách được tải miễn phí tại địa chỉ: https://directory.doabooks.org
URI: http://dlib.hust.edu.vn/handle/HUST/18958
Liên kết tài liệu gốc: https://directory.doabooks.org/handle/20.500.12854/68275
Trong bộ sưu tập: OER - Kỹ thuật hóa học; Công nghệ sinh học - Thực phẩm; Công nghệ môi trường
XEM MÔ TẢ

120

XEM & TẢI

932

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • OER000001529-1.pdf
      Restricted Access
    • Dung lượng : 9,13 MB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • OER000001529-2.pdf
      Restricted Access
    • Dung lượng : 7,35 MB

    • Định dạng : Adobe PDF



  • Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.