Thông tin tài liệu
Nhan đề : | Temperature, but not excess of glycogen, regulate post-mortem AMPK activity in muscle of steer carcasses. |
Tác giả : | Strobe, P Galaz, A Espíndola, F Villaroel |
Từ khoá : | AMPK; Glycogen; Temperature; pH |
Năm xuất bản : | 2020 |
Nhà xuất bản : | Biochemical Journal |
Tóm tắt : | That post-mortem AMPK activity level is highly sensitive to temperature and not at in vitro changes in glycogen concentration. Their results suggest that that normal levels of pre-mortem muscle glycogen and an adequate cooling managing of carcasses are relevant to let an efficient glycogenolytic/glycolytic flow required for lactate accumulation and pH decline, trough of post-mortem AMPK signalling pathway. |
Mô tả: | Tài liệu này được phát hành theo giấy phép CC-BY 4.0 |
URI: | http://dlib.hust.edu.vn/handle/HUST/24668 |
Liên kết tài liệu gốc: | https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.02.10.941666v2 |
Trong bộ sưu tập: | OER - Kỹ thuật hóa học; Công nghệ sinh học - Thực phẩm; Công nghệ môi trường |
XEM MÔ TẢ
20
XEM & TẢI
12
Danh sách tệp tin đính kèm:
Tài liệu được cấp phép theo Bản quyền Creative Commons