Skip navigation
Center for Communication and Digital Knowledge
|
Sitemap
Center for Communication and Digital Knowledge
|
Sitemap
HOME
HELP
User manual
FAQ
Patron Services Policy
CONTACT
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
All
Title
Author
Advisor
Subject
Issue date
Search
Advanced search
☰
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
HOME
BROWSE
HELP
CONTACT
Tất cả
Nhan đề
Tác giả
Người hướng dẫn
Chủ đề
Năm xuất bản
Browse
Communities & Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Authority
Author Profile
Phạm Thị Thanh Hồng
(145)
Trần Thị Bích Ngọc
(145)
Nguyễn Danh Nguyên
(144)
Nguyễn Ái Đoàn
(126)
Huỳnh Quyết Thắng
(107)
Cao Tô Linh
(107)
Phạm Cảnh Huy
(105)
Lê Hiếu Học
(95)
Browsing by Subject Saccharomyces boulardii
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Showing results 1 to 1 of 1
previous
1
next
Sort by:
Title:
Issue date:
Order :
Ascending:
Descending:
Results:
10
100
-
Nghiên cứu điều kiện lên men tạo đồ uống từ phụ phẩm chế biến sữa đậu nành bởi hai chủng nấm men Saccharomyces cerevisiae 7012 và Saccharomyces boulardii
Authors :
Đặng Đình Triển
; Advisor :
Hồ Phú Hà; Nguyễn Thanh Hằng
(2023)
Tổng quan về bã đậu nành, quá trình tiền xử lý và thủy phân bã đậu nành, lên men dịch thủy phân bã đậu nành; vật liệu và phương pháp nghiên cứu; kết quả và thảo luận.