Thông tin tài liệu
Title: | Chemical and Technological Characterization of Dairy Products |
Editors: | Michele Faccia |
Keywords: | Thành phần hóa học bơ; Thành phần hóa học sữa; Công nghệ sản xuất |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute |
Abstract: | This Special Issue contains several articles focusing on this hot topic, all of which add knowledge to the field and supply interesting ideas for developing new products and processes. |
Description: | Sách được tải miễn phí tại địa chỉ: https://directory.doabooks.org |
URI: | http://dlib.hust.edu.vn/handle/HUST/18912 |
Link item primary: | https://directory.doabooks.org/handle/20.500.12854/68430 |
Appears in Collections: | OER - Kỹ thuật hóa học; Công nghệ sinh học - Thực phẩm; Công nghệ môi trường |
ABSTRACTS VIEWS
30
VIEWS & DOWNLOAD
576
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.