Thông tin tài liệu


Title: Chemical and Technological Characterization of Dairy Products
Editors: Michele Faccia
Keywords: Thành phần hóa học bơ; Thành phần hóa học sữa; Công nghệ sản xuất
Issue Date: 2021
Publisher: MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute
Abstract: This Special Issue contains several articles focusing on this hot topic, all of which add knowledge to the field and supply interesting ideas for developing new products and processes.
Description: Sách được tải miễn phí tại địa chỉ: https://directory.doabooks.org
URI: http://dlib.hust.edu.vn/handle/HUST/18912
Link item primary: https://directory.doabooks.org/handle/20.500.12854/68430
Appears in Collections:OER - Kỹ thuật hóa học; Công nghệ sinh học - Thực phẩm; Công nghệ môi trường
ABSTRACTS VIEWS

30

VIEWS & DOWNLOAD

576

Files in This Item:
Thumbnail
  • OER000001503.pdf
      Restricted Access
    • Size : 6,91 MB

    • Format : Adobe PDF



  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.